Intra in cont Cont nou Newsletter
Anunturi licitatii
CONTUL MEU ⇩
BUNURI EXECUTATE (5413)


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
STIRI
17-Jun-2015 Sursa: Executari.com
Cumpara prin www.executari.com si ai Comision 0%

Intrati pe www.executari.com, va inregistrati online pe site si va vom contacta de indata! Serviciile oferite de consultantii www.executari.com nu implica niciun cost pentru dvs! Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos!

16-Jun-2015 Sursa:
Creditare in cele mai bune conditii de la Bancpost

Finantare preferentiala si proces simplificat de aprobare pentru imobilele vandute la licitatie de Bancpost, cu ipoteca pe imobilul achizitionat

26-Feb-2015 Sursa:
Executari.com face angajari

Te invităm în echipa noastră, unde activitatea de telesales este întotdeauna o provocare.

24-Feb-2015 Sursa: desteptarea.ro
Peste 120 de milioane, recuperate prin executari silite

Zeci de mii de contribuabili au fost somati de Fisc sa-si achite darile la stat. Celor care nu s-au conformat benevol li s-au oprit bani din conturi sau le-au fost sechestrate bunurile

22-Jan-2014 Sursa: www.zf.ro
Peste 130.000 de companii au intrat în insolvenţă de la începutul crizei. Recordul a fost atins anul trecut, când afaceri de 8 mld. euro au capitulat

Anul trecut au intrat în insolvenţă peste 29.500 de companii, cu aproape 150.000 de angajaţi, cel mai ridicat nivel din 2008 încoace. Faţă de 2012, numărul insolvenţelor a crescut cu 10%, iar faţă de 2008 este dublu.

26-Nov-2013 Sursa: Realitatea.net
Vesti bune pentru romanii care riscă sa fie executati silit. Ce s-a schimbat in lege

Parchetul nu iti mai poate cerceta conturile si depozitele bancare, cand esti executat silit, in urma unei decizii a Curtii Constitutionale. Executorul judecatoresc nu mai poate cere `ajutorul` Ministerului Public in cursul procedurii de executare silita, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a admis recent o exceptie de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului.

16-Sep-2013 Sursa:
Locuintele executate silit, la pret de chilipir: Un apartament, de la 13.000 euro in sus

Preturile apartamentelor executate silit sunt mai jos ca niciodata, iar cei interesati pot cumpara, de exemplu, chiar zilele acestea, un apartament cu doua camere in Bucuresti care este scos la licitatie la 13.145 de euro, potrivit topului celor mai ieftine locuinte din Capitala, intocmit de Executari.COM, la solicitarea realitatea.net.

16-Sep-2013 Sursa: www.zf.ro
Cinci ani de la începerea crizei: Clasa politică şi financiară şi-a asigurat supravieţuirea prin împrumuturi ale statului de peste 40 mld. euro; Ceilalţi supravieţuiesc prin insolvenţă, iar clasa de mijloc este practic îngropată

Acum cinci ani a început oficial criza. Luni, 15 septembrie 2008, în SUA, a căzut Lehman Brothers, una dintre cele mai puternice bănci de investiţii din lume, fiind lăsată să se prăbuşească. De aici, pe rând, ca într-un joc de domino, mari grupuri financiare s-au predat rivalilor, pieţele financiare au rezistat numai cu ajutorul statelor lor naţionale, care au pompat, peste noapte, mii de miliarde de dolari sau euro, pentru a le ţine în viaţă. Ţări întregi – Irlanda, Portugalia, Grecia, Spania şi Italia – au fost ţinute în euro numai prin perfuzii financiare.

12-Sep-2013 Sursa: www.zf.ro
Românii au scăpat de datorii de 21 mld. lei, dar fără credite de consum economia nu respiră

Băncile mai au în bilanţuri circa 3 milioane de credite de consum după ce criza a şters 1,5 milioane de conturi. Doar ipotecarele şi cardurile de credit au crescut.

26-Aug-2013 Sursa: www.zf.ro
Bazarul din Rahova al lui Gică Popescu a intrat în insolvenţă şi a fost închis

Fostul fotbalist Gică Popescu a investit alături de doi asociaţi 10 mil. euro, din care UniCredit a finanţat 7 mil. euro.

ANUNȚUL ZILEI
OFERTE SPECIALE