Intra in cont Cont nou Newsletter
Anunturi licitatii
CONTUL MEU ⇩
BUNURI EXECUTATE (4772)


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
STIRI
26-Feb-2015 Sursa:
Executari.com face angajari

Te invităm în echipa noastră, unde activitatea de telesales este întotdeauna o provocare.

24-Feb-2015 Sursa: desteptarea.ro
Peste 120 de milioane, recuperate prin executari silite

Zeci de mii de contribuabili au fost somati de Fisc sa-si achite darile la stat. Celor care nu s-au conformat benevol li s-au oprit bani din conturi sau le-au fost sechestrate bunurile

22-Jan-2014 Sursa: www.zf.ro
Peste 130.000 de companii au intrat în insolvenţă de la începutul crizei. Recordul a fost atins anul trecut, când afaceri de 8 mld. euro au capitulat

Anul trecut au intrat în insolvenţă peste 29.500 de companii, cu aproape 150.000 de angajaţi, cel mai ridicat nivel din 2008 încoace. Faţă de 2012, numărul insolvenţelor a crescut cu 10%, iar faţă de 2008 este dublu.

26-Nov-2013 Sursa: Realitatea.net
Vesti bune pentru romanii care riscă sa fie executati silit. Ce s-a schimbat in lege

Parchetul nu iti mai poate cerceta conturile si depozitele bancare, cand esti executat silit, in urma unei decizii a Curtii Constitutionale. Executorul judecatoresc nu mai poate cere `ajutorul` Ministerului Public in cursul procedurii de executare silita, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a admis recent o exceptie de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului.

16-Sep-2013 Sursa:
Locuintele executate silit, la pret de chilipir: Un apartament, de la 13.000 euro in sus

Preturile apartamentelor executate silit sunt mai jos ca niciodata, iar cei interesati pot cumpara, de exemplu, chiar zilele acestea, un apartament cu doua camere in Bucuresti care este scos la licitatie la 13.145 de euro, potrivit topului celor mai ieftine locuinte din Capitala, intocmit de Executari.COM, la solicitarea realitatea.net.

16-Sep-2013 Sursa: www.zf.ro
Cinci ani de la începerea crizei: Clasa politică şi financiară şi-a asigurat supravieţuirea prin împrumuturi ale statului de peste 40 mld. euro; Ceilalţi supravieţuiesc prin insolvenţă, iar clasa de mijloc este practic îngropată

Acum cinci ani a început oficial criza. Luni, 15 septembrie 2008, în SUA, a căzut Lehman Brothers, una dintre cele mai puternice bănci de investiţii din lume, fiind lăsată să se prăbuşească. De aici, pe rând, ca într-un joc de domino, mari grupuri financiare s-au predat rivalilor, pieţele financiare au rezistat numai cu ajutorul statelor lor naţionale, care au pompat, peste noapte, mii de miliarde de dolari sau euro, pentru a le ţine în viaţă. Ţări întregi – Irlanda, Portugalia, Grecia, Spania şi Italia – au fost ţinute în euro numai prin perfuzii financiare.

12-Sep-2013 Sursa: www.zf.ro
Românii au scăpat de datorii de 21 mld. lei, dar fără credite de consum economia nu respiră

Băncile mai au în bilanţuri circa 3 milioane de credite de consum după ce criza a şters 1,5 milioane de conturi. Doar ipotecarele şi cardurile de credit au crescut.

26-Aug-2013 Sursa: www.zf.ro
Bazarul din Rahova al lui Gică Popescu a intrat în insolvenţă şi a fost închis

Fostul fotbalist Gică Popescu a investit alături de doi asociaţi 10 mil. euro, din care UniCredit a finanţat 7 mil. euro.

25-Aug-2013 Sursa:
Cumparatorii de imobile de pe www.Executari.com beneficiaza de comisioane din partea site-ului

Spre deosebire de utilizatorii altor site-uri de imobiliare, care sunt pusi sa achite diverse taxe, cumparatorii de imobile (apartamente, case, terenuri) scoase la vanzare de doua dintre bancile partenere ale site-ului Executari.com vor beneficia de un comision din partea site-ului odata cu adjudecarea bunului executat silit. Comisionul variaza in functie de valoarea imobilului si va fi achitat cumparatorilor intr-un termen cuprins intre 45 si 60 de zile de la data emiterii actului de adjudecare.

9-Aug-2013 Sursa: www.gandul.info
CAMERA ASCUNSĂ în raiul imobiliar al RA-APPS. Cum ajungi să îţi cumperi apartament cu 6 camere în buricul Capitalei

Ajuns la a treia licitaţie fără să se înghesuie nimeni să îl cumpere, un apartament din zestrea statului, administrată de RA-APPS, ajunge să coste mai puţin ca unul din Berceni sau Drumul Taberei, dacă te uiţi la preţul pe metru pătrat. Peste 200 de metri pătraţi, împărţiţi în 6 camere şi alte dependinţe, pe strada Mihai Eminescu 102-104, aproape de Piaţa Romană, costă 206.000 de euro, preţ de pornire la ultima licitaţie. Pare o sumă mare, însă nu şi când vezi cum arată casa pe dinăuntru. Mai mult, pentru tinerii căsătoriţi, sub 35 de ani, RA-APPS face şi discount la garanţia bancară şi oferă şi plata în rate.

ANUNȚUL ZILEI
OFERTE SPECIALE