Intra in cont Cont nou Newsletter
Anunturi licitatii
CONTUL MEU ⇩
BUNURI EXECUTATE (5072)


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
Vanzarea bunurilor executate silit s-ar putea realiza printr-un Registru electronic
14-Apr-2010 | Sursa: Sursa: Avocatnet.ro

Vanzarea bunurilor executate silit s-ar putea realiza printr-un Registru electronic, potrivit unui proiect de lege inregistrat la Camera Deputatilor. Propunerea legislativa modifica si completeaza Legii nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti. Astfel, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti va infiinta si administra Registrul electronic de publicitate a vanzarii bunurilor supuse executarii silite.

Registrul electronic va functiona ca un sistem informatic prin intermediul caruia toti executorii judecatoresti vor efectua publicitatea la nivel national a vanzarii bunurilor mobile si imobile aflate in procedura de executare silita. De asemenea, Consiliul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti va stabili procedura de implementare a acestui sistem de raportare a datelor.

Totodata, proiectul de lege prevede raspunderea disciplinara a executorilor judecatoresti in cazul in care omit sa efectueze publicitatea vanzarii prin Registrul electronic de publicitate a vanzarii bunurilor supuse executarii silite.

facebook yahoo printeaza
Autor: Ioana Vlad
Sursa: Avocatnet.ro
ANUNȚUL ZILEI
OFERTE SPECIALE